fredag 27 juni 2008

Ang. Fotboll och annat

Idag var jag bäst på jobbet. Vi hade säljtävling. Jag vann fyra biljetter till IFK Göteborg-matcher. Två till en match mot Elfsborg och två till en mot Djyrgaarden. Alltid kul att vara bäst. Nån som vill hänga med? Iofs kanske draken är självskriven. Nå, vi får se.

Dessutom fick jag ett brev på posten idag där det står att jag fått 1000kr i lön av Örebro Kommun. Ska kontrollera det strax, och stämmer det ska jag jubla lite.

Annars tänkte jag mest äta kladdkaka (med grädde), och småsova framför TVn. Att jobba 9h sliter fan ordentligt. Imorgon är det dags igen!

söndag 15 juni 2008

First Class Citizens

Dagens förstaklasskändisar:

Janne S

och Leffe P

Som förstaklassmänniska får man röra sig med eliten.

onsdag 4 juni 2008

Ang. Dvärgligor

Såg en video på David Batras blogg, där han var med i någon slags talkshow. Den människan är så jävla rolig. Hursomhelst. Ett inslag i videon handlade om denna artikel. Det är ju helt underbart. Smaka på ordet "dvärgliga", och sen läser ni artikeln. Vänta! Smaka ordentligt först. Dvärgliga. "Akta! Dvärgligan anfaller!"

Det är nåt visst med dvärgar.

För övrigt kom Super Mario in på mitt jobb igår. Jag skojar inte. Det var en småknubbig man med mörkt hår, röd tröja och blå hängselbyxor. Om någon undrar så nej, det gick inte att hålla sig för skratt.

tisdag 3 juni 2008

Ang. Lån till staten

Fick skatteåterbäring idag. Fy i fan så fint. Att låna ut pengar är så sjukt nice. När man får tillbaka pengar någon har lånat är det alltid som att man får pengarna som en gåva. Det äger. När jag blir rik ska jag alltid låna ut pengar, bara för att bli så nöjd när jag får tillbaka lånet.

Om mig