torsdag 29 maj 2008

Slitigt?


Har jag verkligen jobbat 14 timmar idag? Jag vet inte, men det är det som lönekuvertet kommer att säga, och det är ju det enda man behöver rätta sig efter. ALL-RIGHT!

tisdag 27 maj 2008

Ang. Trötthet


Show me the way to go home
I'm tired and I wanna go to bead

Som de sjunger i Hajen.

Måste ju ge min åsikt

Att Det Europeiska Spektaklet gick av stapeln i helgen är kanske onödigt att nämna, men man vill ju gärna få till någon slags fin inledning. Hursomhelst. Eurovisionkvällen spenderades där spårvagnarna vänder, och Gud redan vänt för längesedan. Det var sjukt trevligt. Sjuk var också mängden alkohol min kropp fick i sig. Men det var kul. Jag menar, man lär ju ge ens arbetskamrater ett fint första off-work-intryck. Varsågoda.

Tänkte bara presentera min favorit. Hittade den i engelsk version och jag gillar den plötsligt ännu mer.

Ta en kik:

fredag 23 maj 2008

Ang. Morbrorskap

Då var jag morbror! Vilken grej. Känner hur vuxenheten svärmar runt mig och omfamnar mig, med sina varma armar.

Dessutom fick jag lön idag.
Dessutom var lönen höjd med 5kr/h.
Dessutom är det fredag.
Dessutom är det soligt som fan.
Dessutom är jag mätt och nöjd.

Slutsats: Bra dag! Som fan!

Det enda dåliga var att jag tog på mig att jobba imorgon, 12-16. Det kommer vara galet mycket folk där.

Tillägg:
Det blev en flicka, som ska heta Julie.
Tillägg 2:
Jag fick all semester jag bad om. Arvika & E-boda är spikade (om nån hänger med till Arvika). Köper nog biljett snart. Rip it up kanske jag skiter i.

onsdag 21 maj 2008

Ang. Ost och Flygande Penisar

Fick ett tips av min vän Magnus att läsa Stephan Mendel-Enks krönika i Metro idag. Den handlade om ost. Den var inte lika bra som hans pungkrönika, men den var riktigt fin. Sätt igång och läs.

Nå, det jag egentligen tänkte komma till handlar om en annan artikel, vars rubrik inte gick att undvika. "Kuppen: Flygande penisar mot Kasparov", stod det. Flygande penisar alltså. Det kan ju inte gå fel, tänkte jag, och går givetvis in för att läsa om penisattacken. Till min stora glädje finns där också en video över händelsen. "Underbart!" utbrister jag inombords, och klickar på videolänken. Den forne schackmästaren Kasparov håller någon typ av tal, då plötsligt en penis uppenbarar sig i luften, svävar runt ett tag, för att slutligen bli nedslagen av någon typ av livvakt.

Detta låter ju i teorin som att det skulle kunna vara hur kul som helst. Först tyckte jag också just det, men ju mer jag tänker på det, desto mer besviken blir jag. Någonting som faktiskt hade varit roligt hade varit om de som styrde dessa flygande penisar, kunde ha styrt dessa rakt mot Kasparov, och petat honom i ansiktet, eller varför inte örat? Det skulle ha varit något. Rubriken hade då kunnat vara: "Kuppen: Flygande ollning av Kasparovs ansikte". En flygande ollning. Det väntar jag med spänning på.

Om ni vill se mespeniskuppen finns den här.

tisdag 20 maj 2008

Bakfylla

Man är sällan så ensam som när man är riktigt bakfull

Om mig